Bureau voor Coaching & HR-Consultancy

Budget Coaching

‘Consuminderen’ is een aanrader in het kader van duurzaamheid maar ook in het kader van verstandig omgaan met geld en het voorkomen van financiële problemen. Maakt u zich zorgen omdat u vaker rood staat, de bodem van uw spaarpot in zicht komt, minder financiële armslag heeft nu u gescheiden bent, werkloos bent of dreigt te raken of ondanks een goed inkomen structureel te veel geld uitgeeft.

Ik ben uw tijdelijke coach. We creëren samen overzicht in uw inkomsten en uitgaven. We inventariseren waar de problemen uit bestaan en hoe groot ze zijn. We zoeken naar oplossingen, maken een budgetplan en zetten een goede administratie op. U stelt zich doelen en onderneemt actie zodat u weer ‘grip’ krijgt op uw financiën. Rust en ruimte om te ontspannen, om te genieten, om te vertrouwen, om toekomstplannen te maken!

Als budgetcoach help ik u op de algemene aspecten van uw situatie. Ik ben nadrukkelijk geen Financieel Adviseur. Lukt het niet om een plan op te stellen dat uw problemen oplost, dan verwijs ik u graag door naar andere hulpinstanties.

Contactgegevens