Bureau voor Coaching & HR-Consultancy

Coaching na ontslag

Werk is voor veel mensen heel belangrijk. U verdient er natuurlijk uw inkomen mee, maar dat is het niet alleen. U hebt op uw werk sociale contacten, u ontwikkelt zich in uw vakgebied en op persoonlijk vlak. En u spendeert een groot deel van uw dag en uw leven aan werk.

De kans dat u emoties ervaart als gevoelens van schaamte, schuld, falen, boosheid, onmacht, frustratie, onheus bejegend zijn, niet gezien en gerespecteerd worden en angst voor de toekomst is aanwezig. Deze emoties kunnen zich uiten in allerlei psychische en lichamelijke klachten.

Het is van belang dat u ruimte geeft aan deze emoties. Uw situatie accepteren, erkennen en aanvaarden is essentieel in het proces om weer positief naar de toekomst te kunnen kijken.

Ik help u uw situatie te onderzoeken en nieuwe aanknopingspunten te vinden in deze nieuwe fase van uw ‘niet werkende’ leven. Met verkregen inzichten gaat u aan de slag zodat u weer de focus op uw toekomst kunt leggen, gemotiveerd op zoek gaat naar een nieuwe baan of een andere nieuwe start maakt.

Contactgegevens