Bureau voor Coaching & HR-Consultancy

Uw Coach

Joke van Donk

Ruim 25 jaar ben ik bij verschillende bedrijven en organisaties werkzaam geweest als HR-Manager, HR-Adviseur, HR-Projectmanager en Coach, ondersteunt door hbo-studies als Personeel & Arbeid, Arbeid- en Gezondheidspsychologie en aanvullende opleidingen, trainingen & cursussen.

In mijn loopbaan heb ik mij kunnen ontwikkelen in de volle breedte van het HR-vakgebied/Mensenwerk. Voorzien van een brede, inhoudelijke kennis en een duidelijke visie op HR-beleid, heb ik veel organisaties ondersteund en begeleid, gericht op HR-Management, Professionalisering HR, HR-Development, Management Development, Veranderingstrajecten etc. Ik heb een brede kennis ontwikkeld in het Adviseren, Coachen en Begeleiden van directie, management en medewerkers. Ruime ervaring in o.a. Productie/Industrie/Techniek/-Zakelijke Dienstverlening.

Goede analytische vaardigheden combineer ik met een hands-on aanpak en een positieve insteek. Een heldere en directe communicatie, een down-to-earth mentaliteit, eerlijkheid en enthousiasme omschrijven mijn instelling en werkwijze.

Vanaf 2010 werkte ik met veel plezier als zelfstandig interim HR-Professional. Door een toename van het aantal coachopdrachten in het begeleiden van medewerkers met specifieke werk- en privé gerelateerde vraagstukken heb ik in 2015 besloten om mijn Coaching aan zowel bedrijven als aan particulieren aan te bieden onder de bedrijfsnaam “Joke Van Donk, Bureau voor Coaching”.

Door middel van samenwerkingsverbanden, intervisie met collega coaches, het volgen van trends en ontwikkelingen, opleiding & training, zorg ik ervoor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. 

Wat kan ik voor u betekenen …

 

(*) Meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring vindt u op LinkedIn.

 

Contactgegevens