Bureau voor Coaching & HR-Consultancy

Management-Coaching

Management-coaching is bedoeld voor u als directeur, manager of afdelingshoofd. Een effectief middel indien u ondersteuning wenst in de vorm van een kritische sparringpartner. Bewust afstand nemen van de dagelijkse hectiek en uw manier van werken tegen het licht houden.

U brengt zelf uw thema’s in of we onderzoeken die samen. Mogelijke thema’s: begeleiden van veranderingen, timemanagement, aansturen en motiveren, juiste keuzes maken en beslissingen nemen, delegeren, draagvlak creëren, assertief optreden, conflicthantering, omgaan met stress, balans werk en privé.

Gedurende het traject richten we de aandacht op uw gedrag. Onderzoeken we uw ervaringen, reflecteren we over uw dilemma’s en ontdekken we mogelijke patronen die uw gedrag beïnvloeden. Ik begeleid u om uw eigen oplossingen te vinden, prioriteiten te stellen, obstakels te overwinnen, uw kwaliteiten aan te scherpen, het beste uit uzelf te halen en uw nieuw geformuleerde doelen te bereiken.

U leert uw eigen stijl van leidinggeven te ontwikkelen; de relatie met anderen in de organisatie te verbeteren; uw visie helder uit te dragen en daarmee uw invloed te vergroten.

 

Contactgegevens