Bureau voor Coaching & HR-Consultancy

Zakelijke Coaching

Bent u manager of leidinggevende dan begeleid ik u als u meer succes wilt hebben in uw werk. Voor wie zichzelf verder wil ontwikkelen. Wanneer u voor veranderingen komt te staan; u regelmatig wordt uitgedaagd om grenzen te verleggen of een nieuwe richting dient te kiezen. U bent op een kruispunt aangekomen maar blijft staan, ergens weet u het wel, maar kunt niet schakelen.

Uw organisatie heeft ‘coaching als managementstijl’ als speerpunt op de agenda. Managers, teamleiders en afdelingshoofden dienen een coachende stijl van leidinggeven te ontwikkelen. Als directeur hebt u een voorbeeldfunctie. Dit gaat u prima af maar u twijfelt over de verdere aanpak en bovendien hebt u uw handen vol aan alle andere speerpunten en uitdagingen op de agenda.

Hebt u als werkgever medewerkers in de organisatie die hulp kunnen gebruiken bij uitdagingen in hun privéleven. U wilt wel helpen maar u hebt geen interne Coach; het betreft vraagstukken waarbij expertise wenselijk is of u hebt redenen om de medewerker door een externe Coach te laten begeleiden.

 

Contactgegevens